...

12 de novembre del 2015

L'Ajuntament crea una comissió de manteniment i eficiència energètica.

L’Ajuntament de Calafell ha creat una comissió de manteniment i eficiència energètica. La seva missió serà l’impuls i el desenvolupament d’actuacions d’estalvi en edificis municipals, l’enllumenat públic o la mobilitat. Però la finalitat no serà únicament l’optimització de costos, sinó també facilitar polítiques mediambientals que redueixin el consum i la contaminació, també la lumínica.

L’alcalde, Ramon Ferré, apunta que “al nostre Ajuntament hi ha molt recorregut en aquest terreny. Hi ha problemes històrics relacionats amb la il·luminació i la climatització als edificis municipals. Fins i tot cal posar ordre ja no a les tarifes que paguem, sinó als propis contractes de subministrament, ja que fins i tot hem detectat costos que es pagaven dos cops per dues bandes”.

El president de la nova comissió serà el regidor no adscrit Jesús Benedicto Calahorra. Es dóna la circumstància que Benedicto és enginyer tècnic i s’ha especialitzat en sistemes de climatització, sobre els quals ha escrit diferents llibres i manuals tècnics.
D’altra banda, la presidència de la comissió de Transparència i Participació serà exercida a partir d’ara pel regidor i portaveu del grup municipal de Ciutadans, José Manuel Tejedor González, d’acord amb els pactes de govern i d’investidura vigents, que reservaven el càrrec a aquest grup polític.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ICONES SOCIALS