...

1 de maig del 2014

PARC EMPRESARIAL DE CALAFELL (2) MILLOR MANTENIMENT I INCENTIVAR LA INSTAL•LACIÓ D'EMPRESES

En aquest nou article volem parlar de la falta de promoció que pateix el parc empresarial per part de l'actual equip de govern.
Com vam dir a l'anterior article "es molt important tenir un bon teixit empresarial, es feina nostra promocionar el poble i els seus espais, per tal de que l'empresari vegi atractiu invertir-hi.


A Calafell podem dir que disposem d'un gran parc empresarial, ben ubicat amb accés directe a la autopista Pau Casals C32 , a la C31 El Vendrell-Barcelona, i accés a la AP-7 a 4 kilòmetres, actualment moltes parcel•les de la segona fase encara estan sense vendre, fruit de la manca de promoció.

A l'interior del parc fan falta actuacions de manteniment, a les parcel•les que estan buides, els matolls s'acumulen perillosament amb el risc de produir-se incendis, donada la proximitat del bosc ho fa mes perillós encara, s'hauria de posar remei abans de l'estiu, també es necessari millorar la neteja en alguns punts del parc on la brossa s'acumula a les voreres, el parc pateix problemes de cobertura telefònica en algunes zones, fet que s'ha d'arreglar per poder donar el millor servei a les empreses.
S'ha d'incentivar per mitjà d'incentius fiscals que les empreses s'instal•lin en aquest espai, i a les ja instal•lades, creiem que fomentar la industrialització del parc seria una bona manera de convertir-lo en un referent a la comarca, fomentar la creació de petita i mitjana empresa, mitjançant la reducció o exempció durant un temps prorrogable si a més a més es creen nous llocs de treball del impost de bens immobles per als nous negocis.

La falta d'idees i d'iniciatives d'aquest equip de govern en matèria de promoció econòmica es una realitat molt preocupant.

La presencia a Internet es molt important, per tant creiem que el parc empresarial ha de tenir un espai a la web de l'ajuntament, sería molt interessant que la gent pogués informar-se sobre les parcel•les en venda amb opció de contactar amb els particulars i immobiliàries, un registre de les empreses ubicades en el parc amb telèfons i enllaç web, tot enfocat per tal com hem dit abans, fer atractiu per les empreses, el parc empresarial de Calafell i convertir-lo en un motor econòmic per al nostre poble.  

1 comentari:

  1. Que dejadez, que mala pinta tiene esto ... aqui nadie se preocupa ...

    ResponElimina

ICONES SOCIALS