...

12 de novembre del 2015

La calafellenca Rosario Inés, campiona del món de petanca amb la selecció espanyola.

La calafellenca Rosario Inés s’ha proclamat campionat del món de petanca, com a integrant de la selecció espanyola femenina d’aquesta modalitat esportiva. L’or s’ha assolit en el campionat mundial celebrat a Bangkok del 4 al 8 de novembre passats. Les altres integrants de l’equip espanyol van ser la madrilenya Yolanda Matarranz, l’alacantina Aurelia Blázquez i la mallorquina Melani Homar.
Les espanyoles es van imposar a la final davant Tailàndia, una de les principals potències mundials de la petanca i amfitriona del torneig, amb una remuntada èpica, ja que un 8-0 es va convertir en un 10-13. Prèviament, el combinat estatal havia derrotat Xina (13-0), a quarts de finals, i a Vietnam (13-3), a les semifinals.
Rosario Inés competeix actualment amb el Club Patí Navarcles. Prèviament, havia competit durant anys amb el Club Petanca Calafell. Té un destacat palmarès: ha guanyat quatre ors en campionats mundials i europeus, a més de diverses medalles de plata i bronze.
Rosario Inés ha explicat avui a Calafell que “ha estat un campionat difícil, perquè són molts països, i competeixes a un país amb un horari molt distint i t’hi has d’aclimatar en un dia”. Ha afegit que “a l’equip, de vegades preguem per un bronze, perquè la medalla et dóna moral. Però al final hem aconseguit l’or, que és el màxim”.
L’esportista ha estat rebuda aquest migdia a l’Ajuntament de Calafell, on se li ha fet un reconeixement pels seus èxits esportius.

MOLTES FELICITATS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ICONES SOCIALS