...

13 de novembre del 2015

Tall a la N-340 el proper 29 de novembre, al migdia, a l´alçada de L'Arboç



La COORDINADORA CALAFELL, constituïda per entitats empresarials, culturals i esportives, AAVV de tot el municipi i grups polítics per a treballar en equip en benefici de Calafell, s´uneix al tall de la N-340 del proper 29 de Novembre a les 12 del migdia a l´alçada del terme de             L´Arboç.

La coordinadora visitarà als diferents batlles dels municipis afectats.
Serà una ronda de presentació, tant de la Coordinadora, com de les accions realitzades fins al moment per la mateixa.
I se'ls oferirà adherir-se amb la signatura d'un manifest.

El Pacte de Berà, que aplega els municipis del nord del Tarragonès i l’Alt i el Baix Penedès afectats pel col·lapse i els accidents a la carretera N-340, ha convocat un tall d’aquesta via, el proper 29 de novembre, si abans el ministeri de Foment no dóna solucions. La convocatòria de mobilitzacions arriba per la falta de resposta del govern central a la demanda de gratuïtat de l’autopista AP-7, com a mesura d’urgència per mitigar els greus problemes de la N-340.
L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, apunta que “el ministeri ni tan sols ha respost la petició de la Generalitat en el sentit que, si més no, s’aprovi el desviament obligatori dels camions per l’autopista”. És una mesura que s’hauria aplicara amb bonificacions en el peatge, com a altres zones de Catalunya amb una problemàtica similar, com era el cas de la N-II al seu pas per les comarques de Girona.
Tampoc hi ha hagut cap avenç sobre la planificació de l’autovia A-7, tot i ser aquest un projecte a llarg termini.
Per això, els alcaldes, reunits aquest dimarts a Bellvei, han acordat convocar la ciutadania dels seus municipis a manifestar-se el dia 29, a les 12 del migdia, a l’Arboç. S’ha elegit aquesta localitat del Baix Penedès pel fet que suma, a més, el greuge que la carretera N-340 passi pel centre del nucli urbà.
El Pacte de Berà convidarà a Terres de l’Ebre, on hi ha la mateixa problemàtica, agreujada amb una estadística de sinistres especialment sagnant, a participar en aquest tall de carretera. Tampoc no es descarten noves accions si es continua sense rebre cap proposta de solució per part del ministeri de Foment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ICONES SOCIALS