...

8 de gener del 2015

ENS QUEDEM SENSE FESTIVAL ROCKABILLY

Aquesta setmana ens hem assabentat d'un altre despropòsit de l’equip de govern de Calafell.
El festival High Rock-a-Billy no se celebrarà a Calafell aquest pròxim estiu, la falta d'atenció i de manteniment es paguen cars i per aquest motiu els organitzadors han optat per no tornar a celebrar el festival al poble.

Calafell es queda sense una de les millors iniciatives turístiques que ha atret durant els últims anys a milers de persones que venien al nostre poble a gaudir d'aquest festival, un turisme de qualitat on els visitants, de nivell adquisitiu alt, omplien els hotels i comerços de la zona aportant riquesa per al municipi.

Doncs malauradament, aquest estiu, ja no podrem veure passejar per Calafell als turistes que porten la cultura Rockabilly com a estil de vida i com a moda, no podrem escoltar la seva música ni observar la seva vestimenta "new look" dels anys 50.
Tot això anirà a parar a una altra ciutat, el nom de Calafell ja no apareixerà als principals webs i blogs que parlen dels festivals Rockabilly que se celebren arreu del món, amb la consegüent pèrdua de visitants que això comporta.



Aquest fet ha demostrat la gran incompetència i falta de visió empresarial dels encarregats de gestionar el turisme del nostre poble, deixant perdre un festival que atrau turisme de qualitat, aquell que no paren de repetir que volen atraure i que amb accions com aquesta es fa visible el poc interès que demostren.

No fa gaire, a l'estiu de 2013 es va realitzar la contractació d’una persona provinent d'un conegut parc d'atraccions de la província de Tarragona, la seva missió era promoure noves iniciatives per atraure el turisme a Calafell i treure-li feina a la regidora de turisme i comerç, ara ja es comencen a veure els resultats d'aquests "caps pensants", una ocupació hotelera estancada en temporada alta, un carnaval d'estiu que fa aigües en matèria d'organització, i ara la desaparició del festival Rockabilly del cartell d'iniciatives turístiques, tot un disbarat.

1 comentari:

  1. Es gasten diners en contractacions que després viem els resultats que donen i no només això sinò que la responsable de Turisme, hi ha dies que ningú sap on para.

    Fa mesos vam veure com l'oficina de Turisme de Segur tenia els llums oberts i la porta tancada i ningú dintre en ple matí d'un dia laborable i sembla que això succeia de tant en tant.

    Poca serietat en gasta aquesta gent de l'equip de gobern.

    ResponElimina

ICONES SOCIALS