...

30 de gener del 2014

RESUM PLE ORDINARI 30/01/2014


Avui dia 30 de Gener s'ha celebrat un ple ordinari a l'ajuntament de Calafell, Unió i Alternativa Municipal vol explicar el 4rt punt del dia que s'ha tractat al ple.

"PROPOSTA D'APROVACIÓ DEL PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS I TÈCNIQUES PER A LA CONTRACTACIÓ EN RÈGIM DE CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA DE LA GESTIÓ INTEGRAL DEL SERVEI DE CEMENTIRI MUNICIPAL AMB CONSTRUCCIÓ DE TANATORI I INICI DE LA LICITACIÓ"

Parlem del nou tanatori que aquest equip de govern vol fer a Calafell, UAM creu que amb la greu crisi que pateix el poble i els seus ciutadans , realitzar aquest projecte no es prioritari ni necessari , i pensem que aquest diners es podrien repartir entre altres projectes que Calafell i Segur realment necessiten.

No veiem clares les condicions del concurs d'adjudicació , també posem en dubte la viabilitat econòmica del tanatori que es pretén construir, fa un any, quan es va proposar la realització d'aquest projecte per part de Convergència i Unió,  ja vam dir en aquell moment que no ho veiem clar, no se'ns ha donat cap explicació de com es portarà la gestió i l'administració del mateix.

En el ple d'avui ens han dit que s'ha hagut de tornar realitzar el projecte partint de zero, motivat per conflictes tècnics i jurídics, això passa quan es fan les coses a corre-cuita.

Insistim en que aquest tanatori no serà viable econòmicament des del principi, i en posem uns exemples del per que no ho serà:

1. Quan hi hagi un decés a l'hospital del Vendrell, el difunt haurà d'anar al tanatori del Vendrell i una vegada allà si els familiars volen que el traslladin al tanatori de Calafell hauran de pagar doblement per aquest servei.

2. Calafell no té una tassa de mortalitat lo suficientment alta com per que el tanatori sigui rendible ,tenint dos tanatoris a menys de 30 km de Calafell com es el de Vendrell i el de Vilanova i la Geltrú veiem un altre motiu que no farà viable el futur tanatori, tal com hem dit abans no veiem necessària la construcció d'aquest espai.

Remarcar la moció del partit socialista amb la intervenció de la ponent Yolanda Almagro defensant el dret a decidir de la dona fent al•lusió a la llei de l'avortament tan controvertida del ministre Gallardón, Unió i Alternativa Municipal ha votat a favor d'aquesta moció CIU i PSC també han votat a favor,  i com no, el PP fidel a les directrius de partit ha votat en contra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ICONES SOCIALS