...

17 de desembre del 2015

Oberta la inscripció de cursos de català per al primer trimestre de 2016El dia 14 de desembre s'ha obert el període de matriculació per als cursos de català per a adults a Calafell, que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística, amb el suport de l’Ajuntament de Calafell, de gener a març de 2016.
Els nivells són diversos. Els cursos de nivells bàsic i elemental estan pensats per a no catalanoparlants, que volen adquirir el coneixement i la fluïdesa fer servir el català en les seves relacions personals i professionals. Per altra banda, els nivells intermedi i suficiència es dirigeixen a persones catalanoparlants, que ja dominen la llengua oral, i que volen aprendre a escriure-la o volen perfeccionar-la. Tots els cursos donen dret a obtenir un certificat oficial.
A més dels cursos presencials, també hi ha la modalitat semipresencial, en línia, amb la plataforma Parla.cat, adreçada especialment a persones que per raons diverses no poden assistir als cursos presencials.
Per altra banda, aquest trimestre continua l’oferta de dos tallers: “Redacció de cartes i correus electrònics” (2a edició) i “Recursos lingüístics a la xarxa”, adequats per a persones que no poden o no volen fer un curs de llarga durada i els interessa fer una repassada d’aspectes pràctics en menys hores. També cal destacar que continuen grups de conversa en català, dirigits per voluntaris, en coordinació amb el projecte Xerrem de la CAL, ideals per a persones que els interessa practicar el català oral.
Finalment, la inscripció als cursos permet accedir a un bon nombre d’activitats complementàries que pretenen ajudar l’alumne a conèixer l’entorn i a trobar espais de conversa en llengua catalana. Es tracta de visites al patrimoni calafellenc, actes públics diversos, sortides culturals, voluntariat lingüístic, etc. En aquesta línia, cal afegir les pràctiques lingüístiques que es programen a la xarxa d’establiments col·laboradors del municipi i les videoconferències amb estudiants de català de tot el món.
Les inscripcions es fan a Cal Bolavà (av. Generalitat, 1) del 14 al 22 de desembre, de dilluns a dijous de 9 a 2 del matí, i de 4 a 7 de la tarda. Els nous alumnes han de presentar un certificat de coneixements de llengua catalana o fer una prova de col·locació, que cal fer en hora concertada entre el 10 i el 15 de desembre. El telèfon d’informació és el 977 699 078.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ICONES SOCIALS