...

3 de desembre del 2015

El calafellenc Giorgio, premiat com a millor restaurant per al 2016 per la Guia Gourmand


 



El restaurant calafellenc Giorgio ha estat premiat com a restaurant de 2016 per la prestigiosa Guia Gourmand. El lliurament del guardó s’ha fet a Calafell, tot coincidint amb el 25è aniversari d’aquesta publicació, que recull els millors restaurants i hotels de Catalunya i Andorra.
La Guia Gourmand, editada en català i en castellà per Arola Edicions, és realitzada des de fa un quart de segle pels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú. En aquesta edició ha comptat amb la col·laboració de la periodista Marta Pérez. És l’única guia gastronòmica i hotelera de Catalunya i Andorra que ha sortit ininterrompudament, cada any, en els darrers 25. Pot aconseguir-se les millors llibreries de Catalunya i des d’ara també a internet (www.guiagourmand.com).
A més del Giorgio de Calafell, han estat premiats el Sallès Hotel Mas Tapiolas, de Santa Cristina d’Aro; el celler Cesca Vicent, del Priorat; el BCN Urban Hotels Gran Rosellón, de Barcelona; i l’hostal Colomí, de Santa Coloma de Queralt. L’acte ha comptat amb la presència del xef francès Romain Fornell, del restaurat Caelis, de l’Hotel Palace de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ICONES SOCIALS