...

3 de desembre del 2015

Mig miler de persones tallen la N-340 a l’Arboç reclamant solucions urgents per a la carretera

Prop de mig miler de persones ha tallat la carretera N-340, aquest diumenge a l’Arboç (Baix Penedès), tot reclamant al ministeri de Foment solucions urgents per als problemes d’aquesta via al seu pas pel nord del Tarragonès i l’Alt i el Baix Penedès. La manifestació ha estat un clam per a la immediata pujada de barreres a l’autopista AP-7 com a mesura d’emergència.
El tram penedesenc de la N340 registra un trànsit diari de 24.000 vehicles, 3.000 dels quals són camions pesants. A més de la congestió, és un tram d’alta concentració d’accidents, la major part amb víctimes mortals.
Els alcaldes dels municipis afectats, aplegats en el Pacte de Berà, havien convocat aquesta mobilització popular, amb el suport de diverses plataformes ciutadanes,  la federació de transportistes i els ajuntaments de les Terres de l’Ebre, que pateixen un problema semblant.
La convocatòria arribava després que Foment no hagi donat cap resposta a les reiterades demandes de solucions. Foment ni tan sols ha respost la petició de la Generalitat d’obligar els camions a passar per l’autopista, amb un sistema de bonificacions en el peatge, com s’ha fet a altres indrets de Catalunya, com les comarques de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ICONES SOCIALS