1.- PROPOSTA EXPEDIENT NÚM. 9/2012 MODIFICACIONS PRESSUPOSTÀRIES DE L'AJUNTAMENT DE CALAFELL.
2.- APROVACIÓ PROVISIONAL DE LA MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA FISCAL NÚM.2.1.19, REGULADORA DE LA TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS DE L’ÀREA DE SERVEIS PERSONALS.
3.- DONAR COMPTE DE LES LIQUIDACIONS DEL PRESSUPOST DE L’AJUNTAMENT DE CALAFELL I DELS SEUS ORGANISMES AUTÒNOMS DE L’EXERCICI 2011.
4.- MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC PER PAL•LIAR LA MANCA DE PLACES D’APARCAMENT PEL NUCLI DE LA PLATJA QUE SUPOSEN LES OBRES DEL NOU MERCAT MUNICIPAL.
 9h
Lloc:
 Sala de plens de l'Ajuntament de Calafell

1 comentari:

1. Parlant d´alguns partits del Calafell Cup 2012 podem destacar les semifinals entre el Museros y el Calafell. Un partit que van guanyar els Calafellencs per 2 a 0 amb una gran primera part. Primer el nº 10 amb una gran definició i després el nº 7 van sentenciar el partit. Els visitants apenes van crear perill a excepció del segon temps en alguna jugada aillada.
    També van jugar el Segur de Calafell infantil front al Museros. Un gran chut desde fora de l´area, una errada del porter visitant i un gran chut de falta directa van possar el 3 a 0. El Museros va apretar en el segon temps possant el 3 a 1. Els valencians van sequir atacant i van consequir empatar el partit. Ja en penaltys el Museros va guanyar aquesta semifinal per 4 a 3 als de Segur.
    En categor a benjamí el guanyador del torneig va ser el Museros al imposarse al Espanyol.
    Més tard venia el plat fort de la jornada amb la final aleví entre el Calafell i el Pineda de Mar. Els locals començaren millor i en el minuto 2 el jugador 10 definia per l´esquerra i adelantaba als locals encara que una gran falta possaba el tables per al Pineda. El primer temps va ser de domini calafellenc però el segon temps va ser per als de la Pineda amb un larguero i un baló que va traure el defensor calafellenc de baix els pals. Van tenir que arribar als penaltys i els de Pineda no van fallar guanyant per 4 a 1 i sent el campeons del Calafell cup categoria aleví.