...

9 de març del 2015

COMUNICANT,COMUNICANT,COMUNICANT...

Tenen raó, no estem per a “càntics”!
Els Calafellencs portem, anys i panys intentant veure la televisió, posant-li espelmes a Santa Bàrbara perquè el temps sigui estable i “faci bo”. Encara així, moltes són les vegades que, amb un temps excel•lent, deixem de veure-la.
Els nostres fills, se senten diferents dels seus companys del col·le.
Et pregunten:
-Perquè no puc veure els dibuixos que veuen els meus amiguets?

I…explica-li-ho a una criatura! Digues-li que ara li toca ser feliç que ja li vindran les preocupacions i problemes quan sigui gran. Que no veu el mateix que els seus amiguets perquè, encara que les noves tecnologies “avancen que és una barbaritat”!, és per això que poden jugar, per exemple, amb vídeo-consoles última generació, però els polítics no fan els seus deures, deixen passar el temps i no es preocupen d'això.
Si no fora per la seva curta edat, els podríem donar “una lliçó exemplar” i dir-los:
- Aprèn a adonar-te que no tots som iguals, ni a tothom li va igual a la vida, per molt que s'ho treballi.
Però, som la seva família, els estimem i sobretot, ells no tenen culpa de qui voten els majors…
Si continuem amb les telecomunicacions, podem parlar (sembla un eufemisme) del mòbil i la seva nefasta cobertura.
És igual que sigui estiu o hivern.



A PARLAR PEL MÒBIL SE SURT AL CARRER!

Que fa fred: et fastigueges (bé, et geles millor dit).
Que fa calor: sues com si estiguessis al mateix infern (lloc al qual, mentre mantens la conversa enviaries a qui hauria d'haver-se posat a solucionar el tema de la cobertura (es a dir l’ Equip de Govern) i no ho ha fet.
Que la conversa és sobre quelcom privat que el teu veí no té per què assabentar-se… Ah, se sent (vius a Calafell o és que se t'havia oblidat?). Aquí no hi ha cobertura.
Però tranquil, sempre li pots dir al teu veí que recordi que existeix una llei que es diu “Llei de Protecció de Dades (L.O.P.D.) i una altra per la qual no es pot vulnerar el Dret a la Intimitat, etc., etc.
Així que, tot el que hagi pogut escoltar la teva conversa, que ho esborri del seu disc dur = cervell, i no vagi amb el conte a la seva dona/marit…

I per acabar, perquè com diria el famós conill de la tele, “No sen vagin encara, encara hi ha més…”, l'A.D.S.L. (Acaba de Detenir-se la Seva Línia), doncs sí es talla, i es talla, i es talla, i és un no aturar-se.
Vaja que falla més que una escopeta de fira.

Però, benvolguts conciutadans:
-Siguem benèvols, a aquestes coses l'Equip de Govern no pot “almenys intentar” donar-los una empenta; parlant amb les parts implicades, interessant-se pel tema sense deixar-ho, ja no per l'últim, sinó, deixar-ho directament.

Aquestes coses, sempre són culpa dels altres (Generalitat, Govern Central, companyies subministradores) i si no us ho creieu, pregunteu-li-ho A l'EQUIP DE GOVERN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ICONES SOCIALS