...

6 de febrer del 2014

PARC EMPRESARIAL DE CALAFELL

Tots sabem la importància que té per un poble com Calafell tenir un bon teixit empresarial, es treball nostre que l'empresari vegi interessant invertir al nostre poble.

Es per això que volem mostrar la nostra preocupació sobre el parc empresarial de Calafell, a l'entrada de la carretera C31/Bellvei no hi ha cap senyal que indiqui la seva ubicació, per aquest motiu, la gent que no ha visitat mai el parc els resultat difícil de trobar, creiem convenient que s'instal.li una senyal que ho indiqui, després, entrant al polígon es pot veure un únic cartell molt breu que només indica l'arribada al parc ,i es aquí on veiem una gran mancança, no hi ha cap cartell indicant la ubicació de les empreses que estan instal•lades en aquest espai , no entenem per que no donen solució a aquesta situació, hem apreciat que en algunes zones del parc empresarial existeixen problemes de cobertura tant de veu com de dades.



Es molt important que s'instal•li lo abans possible un cartell visible des de l'entrada,que indiqui quines empreses hi han al parc i així com els carrers on estan ubicades amb l'ajut d'un mapa.

"Les empreses ubicades en el parc empresarial fa molt de temps que demanen una bona senyalització"

Sembla que sigui un detall sense importància però no ho es ,en altres parcs empresarials com és el cas de "Les Mates" a El Vendrell tenen un cartell situat a l'entrada o a més a més d'informar de l' ubicació de les empreses també hi ha uns espais per que aquestes es puguin promocionar.
 
Cartell situat al parc empresarial de Les Mates a El Vendrell



Mapa de carrers del polígon Casa Nova situat a Santa Margarida i els Monjos

Ara mes que mai , veient la situació econòmica actual, donar facilitats a les empreses per tal de donar-se a conèixer es molt important, per aquest motiu la instal·lació d'aquests cartells s'hauria de fer lo abans possible, no entenem com no està ben senyalitzat el parc empresarial de Calafell, quan ja ho hauria d'estar des d'un principi. Unió i alternativa Municipal creu s'ha de fer un bon manteniment i millorar els serveis del parc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ICONES SOCIALS