...

13 de març del 2012

MOCIÓ DE REBUIG PRESENTADA PER UAM UNIÓ I ALTERNATIVA SOBRE DEIXAR SENSE POLICIA EL DISTRICTE DE SEGUR


MOCIÓ PRESENTADA PER UNIO I ALTERNATIVA MUNICIPAL

-ENTÈS QUE L’AJUNTAMENT DE CALAFELL DEIXA SENSE POLICIA MUNICIPAL EL DISTRICTE DE SEGUR.

-AQUESTA DECISIÓ NO ES POT PEREMETRE PEL MOTIU, QUE EL DISTRICTE TE UN 60% D’HABITANTS DEL MUNICIPI I TENIM DISTRICTE POSTAL PROPI.

-ATÈS QUE HI HA ESTACIÓ DE TREN MOLT CONFLICTIVA

-ROBOS A LES VIVIENDES, ROBOS AL MERCADILLO PER UNES INFRAESTRUCTURES DEFICIENTS I UNA ILUMINACIÓ MOLT MINÇA, JA QUE LES VIVENDES ESTAN MOLT SEPARADES I SOLES.

-QUE LES DEPENDENCIES QUEDEN MOLT SEPARADES.

UNIO I ALTERNATIVA MUNICIPAL

E X P O S A:

1º - QUE ELS HABITANTS DE SEGUR QUEDEN A 2,3 I 4 KILOMETRTES SEPARATS DE LES NOVES DEPENDENCIES MUNCIPALS DE LA POLICIA DE CALAFELL.

2º - QUE DEGUT A LES ESTRUCTURES, EL ACCIDENTS I CAIGUDES SON MOLT HABITUALS.
3º - UAM, ADVERTEIX QUE DEGUT AL MERCADILLO ES NECESSARI PER LA QUANTITAT DE ROBOS, AMEN DELS ROBOS QUE HI HAN A LES VIVENDES.

4º - DEGUT QUE LA MAJORIA D’HABITANTS SON GENT GRAN, ELS MAREJOS I LES ENFERMETATS IMPREVISTES HI ABUNDEN I LES DEPENDENCIES DE LA POLICIA QUEDAN A 2,3 I 4 KILOMETRES DE DISTANCIA.

5º - EL DISTRICTE DE SEGUR, APART DE DESITJAR QUE NO ES RETIRI LA POLICIA DURANT EL DIA, UAM DEMANA QUE S’AMPLII DURANTE LA NIT, RESUMINT SERVEI LES 24 HORES.

6º - ELS ESTAMENTS OFICIALS I SUPERIORS A NOSALTRES , ACONSELLA QUE LA POLICIA ESTIGUI COM MES AL COSTAT DEL CIUTADÀ MILLOR.

7º - PRESENTEM COM A OBLIGACIÓ, JA QUE TENIM DISTRICTE DE CORREUS PROPI I POSEM COM A REFERENCIA BARCELONA AMB EL DIFERENTS DISTRICTES –SANTS – GRACIA – LES CORTS – EL CLOT – CIUTAT VELLA – ETC.ETC.


JOSEP PARERA I RIBELL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ICONES SOCIALS