...

17 de novembre del 2015

Calafell engega un pla d'ocupació que treballarà en el manteniment de la via pública i els equipaments municipals.


L’Ajuntament de Calafell ha engegat aquest dilluns un pla d’ocupació que dóna feina a persones més grans de 45 anys i que no rebien cap prestació o subsidi, i que durant els propers sis mesos farà treballs de manteniment i reparacions a la via pública i als equipaments municipals. S’han creat 12 places de peó a jornada completa i els participants rebran, a més, una formació per millorar les seves oportunitats de trobar feina.
La selecció de les persones participants ha estat realitzada per criteris 100% tècnics. La selecció ha estat feta per l’oficina del Vendrell del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pels professionals de Treball i de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calafell.
Aquest pla d’ocupació, que ha estat subvencionat amb 134.685,90 euros pel SOC, donarà feina a persones que, per raó d’edat, tenien importants dificultats per trobar un lloc de treball. Durant l’horari laboral, a més, es formaran en els mòduls 1 i 2 (preparació de comandes i manipulació de càrregues amb carretons elevadors) del certificat de professionalitat en l’especialitat d’activitats auxiliars de magatzem. 
La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Helena Rubio, explica que “aquestes no són, ni molt menys, les úniques polítiques que hem de fer per generar ocupació. Però no podem desaprofitar uns recursos que existeixen i que estan especialment dissenyats per persones amb especials dificultats per trobar feina, per exemple per raons d’edat, o que pateixen una situació socioeconòmica complicada”.
Rubio afegeix que “també és una prioritat per a l’actual govern municipal que les persones més necessitades tinguin preferència per accedir a aquests treballs. Per aquest motiu, Ocupació i Benestar Social van de la mà en aquest mandat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ICONES SOCIALS