...

16 de gener del 2014

PRESSES PER APROVAR UN PLÉ EXTRAORDINARI ESPECIAL 16.01.2014



                             

UAM creu que aquest pressupost es una còpia de l'anterior amb algunes modificacions que afecten negativament al ciutadà,clarament preparats per l'any 2015,un pressupost que s'oblida de les persones en situació d'atur , no s'ajuda als emprenedors i no s'aposta pels serveis socials, tampoc hi ha cap iniciativa per incentivar un dels motors econòmics de Calafell , el turisme que a més a més es redueix la partida econòmica si es compara amb el pressupost de l'any anterior.

Ens diuen que son uns pressupostos de contenció, d'estalvi , paraules que no s'entenen quan l'ajuntament demanarà crèdits per començar projectes com el passeig marítim o el pas soterrat, en comptes de no deixar-se perdre la subvenció de Mossèn Jaume Soler , subvenció ampliació depuradora, etc, etc, en total alguns mil·lions d’euros de pèrdua.

Crèdits i més crèdits..això sí, quan en un principi ens van dir que Adif abonaria els diners del pas soterrat, el mateix passa amb el passeig marítim on el MOPU havia de pagar les obres per mitjà d'una subvenció que no sabem ni tampoc ens ho volen explicar per que s'ha perdut, el que ha quedat clar es que un altre cop el ciutadà haurà de pagar aquestes obres.

Volen remarcar la manca d'informació de consens i diàleg per part d'aquest equip de govern, l'únic que es limita a dir-nos es que "ja anirem veien el que es fa", el que veiem nosaltres es un pressupost clarament antisocial i influenciat pel Partit Popular.

Ens han dit que el que fa falta a Calafell son tecnòcrates y no polítics , afirmació que veiem coherent tractant-se de qui ho ha dit.. , la regidora d'hisenda que avui delegava qualsevol tema del pressupost als tècnics de l'ajuntament com si ella no tingués res a veure, nosaltres diem que augmentar la pressió fiscal ,com es pretén amb aquest pressupost, no es la millor estratègia donada la greu situació econòmica que estem patin.

Finalment volem destacar la nostra sorpresa amb la intervenció final del ple per part de l'alcalde, fent  les seguents afirmacions.. s'ha fet un important estalvi en dietes, telefonia mòbil i dinars els quals ha dit que s'han fet els justos i necessaris, hem de dir que son unes afirmacions molt qüestionables.

1 comentari:

  1. Un equip de gobern sense rumb i sense ideies que copia els pressupostos de 2014 els modifica una mica i apa pensant en 2015, a les properes elecccions i mentres, crèdit i mes crèdit perquè no són capaços de estar a la guai per demanar les subvencions que s'han perdut..

    Qui paga això són els ciutadans a ells els hi porta fluixa parlant clar.

    Criticant als anteriors i sense donar explicacions.

    Sense sensibilitat i un alcalde que dona consells i ell a mentir que és lo seu, ara bé ja molta gnt el coneixem i no en colarà cap ni una.

    PP influenciant els de convergència.

    Uns impresentables en definitiva.

    ResponElimina

ICONES SOCIALS