...

17 de gener del 2014

ATENCIÓ AL CIUTADÀ...QUAN DEMANAR HORA PER PARLAR AMB L'ALCALDE ES TOTA UNA AVENTURA

Recentment ens hem assabentat d'un episodi el qual podríem catalogar de surrealista però que es verídic al 100%.

Tot comença a l'agost quan una veïna de Calafell vol demanar hora per poder tenir una entrevista amb l'alcalde de Calafell, no aconsegueix que li confirmin  dia i hora, torna a trucar vàries vegades més i no obté resposta , ni tan sols la deferència d'agafar la trucada en algunes ocasions.

"truca'n a telèfons de l'ajuntament que no contesta ningú"

Veien que truca'n per telèfon no rep resposta i els mesos van passant de l'Agost fins l'Octubre sense que ningú l'atengui  , a l'octubre decideix escriure una instància a l'ajuntament on els explica tota aquesta odissea per tan sols poder demanar hora per poder parlar amb l'alcalde.

Sorprenentment passa un altre mes (ja al Novembre) i tampoc obté resposta a la instància posada al mes anterior , decideix tornar a escriure una segona instància a l'ajuntament per concertar l'entrevista demana'n dia i hora.




Com veu que tampoc li fan massa cas "portant ja dues instàncies posades" decideix fer-li saber a l'alcalde el seu descontent a través de la pàgina que té l'ajuntament a la xarxa social facebook, sense utilitzar cap vocabulari despectiu ni mal sonant, li fa un suggeriment , "menys fotos y mes treballar al despatx" , paraules que malauradament estem molt acostumats a sentir quan es parla de l'actual equip de govern , arrel d'aquest comentari , insòlitament va ser bloquejada del facebook.
torna a realitzar una tercera instància explicant els fets i demana'n una explicació del perquè d'aquest bloqueig només per expressar una opinió com a ciutadana de Calafell.

Recentment el dia 13 de Gener van trucar-li per telèfon per donar-li hora per poder finalment i desprès de 5 mesos  parlar amb l'alcalde,també van treure-li el bloqueig de la xarxa social.

Amb aquest alcalde no és el primer cop que passa, el no poder concertar una cita, sembla missió impossible.

En altres legislatures es produïen visites a Segur de Calafell on els ciutadans podien parlar amb els seus representants polítics inclòs l'alcalde.


Creiem que el procés per demanar hora ha de ser molt més àgil i precís, no pot ser que una persona trigui 5 mesos a concertar visita , a més a més el dies de visita horaris i telèfons haurien d'estar ben visibles a la revista municipal "Calafellencs" , al no ser un cas aïllat volem expressar la nostra preocupació i exigim que es posi solució lo abans possible.


3 comentaris:

  1. Es inaudito que cuando estaba el Parera habia un dia a la semana que tenia visitas y este en canvio parece que no le gusta el contacto con los ciudadanos sólo cuando llegan las elecciones.

    Que vergüenza.

    ResponElimina
  2. El depacho se ve vacio, no tiene escusa no parece que esté muy agobiado, vaya tela.

    ResponElimina
  3. La cuestión es rascarse el 'guivols' y jalar y jalar a costa de otros

    ResponElimina

ICONES SOCIALS