...

20 de març del 2015

NO SOM CRÍTICS, SOM REALISTES!

Aquesta vegada donarem un repàs a les Regidories de l'actual Equip de Govern.

Començarem per:

CULTURA: Encapçalada per una Regidora amb faltes d'ortografia bàsiques. Amb una falta d'idees que, és clar, s'ha reflectit al llarg de la legislatura, en les activitats d'aquest departament.

TREBALL: Simplement, recordin, que seguim sent campions en nombre d'aturats a la nostra comarca.

COMERÇ: És una Regidoria que sembla ser “abduïda”, com la seva Regidora. Sinó preguntem-li als comerciants.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA: S'ha arribat a donar solució tan sols a una de les poquíssimes reunions que aquesta Regidoria ha concedit?
I del mateix Regidor en el departament de Comunicació? Doncs el millor és remetre's als quals són els seus propis socis de Govern. Deien en concret: - “Si nosaltres portéssim aquest Departament funcionaria millor”.
Tampoc ens ho podem creure veient com s'han comportat els representants del PP en/i amb Calafell. Però serveix per demostrar que ja des del principi els socis, no estaven d'acord entre ells.

NOVES TECNOLOGIES: Primer ho portava el PP. Després quan no es van veure capaços, ho van traspassar a la mateixa Regidora que porta l'Àrea de Serveis Interns.
Hem avançat alguna cosa? No! Una per l'altra i la casa per escombrar.
Però això no acaba aquí. Esperem a la fi d'aquest mes de Març, quan tinguem de nou una altra “apagada” pels canvis a la TDT.

ESPORTS: Tot han estat polèmiques en aquest departament. Primer, perquè es contractava a empreses de fora de Calafell, etc. etc. Després, per la “fugida” del Regidor que cobrava però no estava al municipi. I més tard perquè a l'actual regidora d'esports, se li veu menys que al seu antecessor, que ja és a dir!

MEDI AMBIENT: El Regidor que és més conegut per “el de la furgoneta de reformes” que pel seu treball. No tinc paraules per descriure els treballs realitzats per aquesta Regidoria. I no les tinc perquè no hi ha gens a destacar.

URBANISME: Aquest és el departament del Regidor el qual, quan li trobaves pel carrer i li comentaves que alguna cosa que havia de reparar el seu departament no funcionava, et contestava: - “No em consta, ha de ser que s'ha espatllat avui. (Encara que li estiguessis donant la data des de quan estava avariat).

BENESTAR SOCIAL I FAMÍLIA; GENT GRAN I IGUALTAT: Aquí el retard a veure el que succeeix en el municipi és aterridor. La Regidoria no va obrir petits-menjadors socials fins ara fa un any. Ningú està conforme amb el repartiment dels aliments entre les persones necessitades.
Tan bon punt a la Gent gran, només fa falta veure els desatesos que estan els centres de jubilats i les associacions en general. Totes es queixen, fins i tot, d'haver demanat un local puntualment per fer una reunió i no haver-li-ho deixat.

VIA PÚBLICA: Sabien que hi ha una Regidoria que es diu així? I fins a un Regidor que porta aquest Departament? Ja, ja, ha passat més desapercebut que un avet al Nadal!

SEGURETAT CIUTADANA: Era necessari estar pagant dos “supersous” per repetir càrrecs? (Caps de policia).

De totes les Regidories ens podíem estendre però… Si ja tots sabem el que hi ha!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ICONES SOCIALS