...

3 de desembre del 2015

Calafell recull 11.450 quilos d'aliments i de productes d'higiene i neteja en el Gran Recapte


 Resultat d'imatges de gran recapte d´aliments


El Gran Recapte que va tenir lloc divendres i dissabte passats ha recollit a Calafell 11.450 quilos d’aliments i productes d’higiene personal i de neteja de la llar. La solidaritat dels calafellencs ha deixat petit el magatzem local del Bancs dels Aliments. De fet, els aliments frescos recollits (195 kilos) ja han començat a distribuir-se aquest mateix dilluns per evitar que caduquin sense ser consumits.
Els quilos recollits són lleugerament superiors als donats l’any passat (van ser 11.112). El Gran Recapte d’enguany s’havia obert a altres productes que no són aliments, però que resulten igualment necessaris a les llars, com productes de neteja i d’higiene personal. Aquesta setmana, els voluntaris del Banc dels Aliments classificaran tot el material recollit i començaran a distribuir-lo, per fer lloc als palets que ara no caben i que durant uns dies guardaran els supermercats participants.
L’organització del Gran Recapte agraeix la solidaritat de tots els calafellencs. També el treball dels voluntaris i coordinadors, més de 100 persones, i la col·laboració dels supermercats participants: Aldi, Bona Àrea, Caprabo, Mercadona, Dia, Consum i Condis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ICONES SOCIALS